Автор
Woman.bg

Луната в Овен – да стартираме ново начинание, нова връзка, нов проект

Луната навлезе в знака Овен (до 3 декември в 7:14 часа),транзит, който може внезапно да ни събуди и изкара от медитацията на Рибите. Преминаването на Луната през огненият Овен ще ни стимулира към самоизява. Сега е времето да заявим пред околните, кои сме, какво искаме и как да го постигнем, а ако на някой не му харесва, то си остава негов проблем. Това е периодът, през който полагаме основата на проект, връзка или дори идея, с очакването да постигнем желаната крайна цел. Когато Луната преминава през този знак, неусетно ставаме по-смели и уверени в себе си. Знаем какво искаме, но как ще го постигнем, понякога е под въпрос. Овенът ни съживява, но и бързо прегаря емоцията и копнежът, особено ако не се случи тук и веднага.

Сега много повече изразяваме какво чувстваме, от какво се нуждаем и активно се впускаме да го търсим. Независимо дали сме по-апатични и спокойни по природа, транзитът през този знак ще извади на повърхността цялата ни страст. Овенът ще ни провокира да се освободим от всичко излишно, което ни възпира или дърпа назад, и ще ни устреми смело с главата напред. Това е времето, в което да стартираме ново начинание, нова връзка, нов проект, а защо не и нова професионална изява.

През този период ще сме склонни да чувстваме повече със сърцето си, отколкото да мислим с главата си. По-темпераментните натури вероятно ще се впуснат в нов рисков проект, а по-инертните ще затаят дъх в очакване на промяната. Тъй като Овенът като огнен знак стимулира импулсивността и детето у нас е възможно да се противопоставим на всички очаквания, отговорности и задължения, които света отправя към нас. А защо пък да не си позволим и малко да се вдетиним и да се забавляваме.

Материалът е предоставен от: