Автор
Woman.bg

Луна в Лъв – да си дадем шанс отново да се потопим в света

Луната навлезе в знака Лъв (до 19/10 в 2:07 часа), което ще повиши тонуса и жизнената ни енергия.

По време на този транзит ставаме открити, естествени и много спонтанни в реакциите си към околните. Когато Луната преминава през този знак, усещаме желанието да бъдем забелязани и оценени. Може да изпитаме по-силно нуждата да проявим автентичната си природа, да покажем на света, че сме значими и че света има нужда от нас. Лъвът ще ни помогне да погледнем на живота и на трудностите по един много по-съзидателен и творчески начин, няма невъзможни неща, трябва само да повярваме в собствения си ресурс и способности.

Транзитът на Луната през този знак винаги ще ни стимулира да потърсим онези, неща в различните аспекти от живота, които ни помагат да се чувстваме цялостни и продуктивни. Това е времето на играта, забавленията и творчеството. Защото този транзит всеки месец ни връща назад във времето, когато сме били наивни и любопитни деца с абсолютна неподправена автентичност. И сега, като деца можем да открием за какво живеем и за кого творим. Всеки от нас има поне малкото желание да остане безсмъртен в сърцето на любимите си хора. Именно Лъвът е знака, който ни дарява с възможността да открием дарът, който да оставим след нас.

Независимо дали сме потиснати или уморени, през този период трябва да се опитаме да надмогнем човешките неволи и да си дадем шанса отново да се потопим в света. Като живеем. А живеем като творим. Ако дни преди този транзит се усещаме унили, е знак, че сме изгубили вяра и сигурност в онова, което сме, иначе за околните може да сме сложили маската на силни и успели хора. Лъвът умее да влиза в различни роли, да, но винаги автентични, изразяващи всичко онова, което е, а не какво биха искали хората около него.

Материалът е предоставен от: