Хайди Клум не се нуждаеше от помощта на по-млади модели, за да представи новата си колекция бельо.

41-годишната хубавица използва безкрайно дългите си крака, за да зашемети публиката в Мелбърн, когато показа новата си колекция "Heidi Klum Intimates".

Линията съдържа представите на модела за перфектните силуети под дрехите, характеризиращи се с изобилие от луксозни материи като сатен, дантела, тюл и памук.

Четете още: Мадона vs Хайди Клум

Облечена в класическа черна рокля, която по перфектен начин подчертаваше фигурата й, Хайди изглеждаше ослепително.



Секси букли в косите и ярко червило допълваха сексапилната й визия. Хайди пристигна в магазин "Майер" заобиколена от модели, които стояха зад нея, показвайки колекцията й.



Хайди бе в центъра на вниманието, като се държеше доста дружелюбно с модела Крис Смит. Тя го разцелува и остави следи от червило си по лицето му.



След представянето на линията си бляскавата звезда отиде при феновете, за да си направи селфи с тях.

Четете още: Wow! Хайди Клум по бански!

Ден след това русокосата хубавица беше в Сидни, за да представи модели. Този път тя бе заложила на секси мини рокля, показваща стройните й крака.

Припомняме ви, че рекламната кампания за "Heidi Klum Intimates" бе заснета от известния британски фотограф Ранкин в Лос Анджелис през декември.

„Винаги съм обичала да бъда модел на бельо и беше забавно да се върна пред камера, носеща красиви модели. Нямам търпение колекцията да пристигне в магазините през януари“, сподели Хайди.