Автор
Woman.bg

Луксозен пентхаус в Израел, обзаведен от Armani Casa

Днес ще ви представим един разкошен пентхаус, който се намира на последния етаж на модерна сграда в курортния град Нетания, наричан средиземноморската перла на Израел.

Този град е разположен на брега на Средиземно море и може да се похвали с почти 15 км дълга красива пясъчна ивица.

Мезонетът, за който днес става въпрос, се намира на 32-рия етаж на жилищна сграда с невероятна гледка към морето. Сградата е изцяло завършена през 2011-а година, а благодарение на реализираните идеи на архитектите от Domb Architects можем да се насладим на снимките на един изключително стилен и луксозен апартамент.

Четете още: Модерна изтънченост и неповторим лукс – дом в Бевърли Хилс

Още при влизане в жилищното пространство околната панорама става ясно видима през огромните френски прозорци, които се простират по цялата дължина на помещенията и на двете нива. Това е може би най-голямото предимство на собствениците – спиращата дъха гледка.

Обзавеждането на целия пентхаус е от „Armani Casa“. Топлите цветове придават усещане за уют и интимност.

На първото ниво са разположени дневна зона с кътове за отдих, голяма кухня, трапезария и основната спалня, а на другото ниво виждаме дневен кът в близост до басейна, втора спалня с баня и помещение за фитнес.

Голямата слънчева тераса с луксозен басейн предполага собствениците да предпочитат да прекарват повече време на открито, отколкото на закрито! Е, поне ние бихме се наслаждавали на този лукс по всяко време на денонощието...

Четете още: Плажна къща от Louis Vuitton

Четете още: Къщи от бъдещето: 13 Cove Grove