Котките вече могат да се радват на кралски разкош в луксозния котешки хотел Ings в Западен Йоркшир в Англия.

Хотелът е създаден с помощта на професионалисти и организации в областта на грижите за домашни любимци. Собствениците, семейство Оунсли, смятат, че това е единственият бутиков хотел за котки в страната, който предлага толкова уникално обслужване и качество.

Хотелът има само 12 луксозно обзаведени стаи с подово отопление и занимания за пухкавите любимци от пода до тавана. За истински 5-звезден престой, котките ще бъдат поглезени в легла от ковано желязо с кристални топки и меки памучни постели, възглавници от гъши пух. В стаите има телевизор с плосък екран, устройства за водни балони и светлини, които котките да гонят и приказки за лека нощ.

Ястията от менюто се сервират в съдове от китайски порцелан. Всеки апартамент има стена, по която гостът може да се катери и да наблюдава живота наоколо.

Когато пухкавите питомци се уморят от игри, могат да полегнат в елегантни фотьойли.

С цени от 25 долара за нощувка, най-скъпият апартамент Woodland Wing в котешкия хотел е на стойност 65 долара. С площ от малко над 9 квадратни метра, това е един от най-просторните котешки апартаменти в страната. За 25 долара котките могат да се насладят на 20-минутни спа процедури.

Източник: БГНЕС