Автор
Woman.bg

Лонгория: Да изглеждаш отлично е изтощително

Актрисата Ева Лонгория признава, че връзката й с Хосе Антонио Бастон е "изтощителна", защото тя се чувства напрегната от факта, че винаги трябва да изглежда отлично, когато е с него.

Актрисата, станала известна с ролята си в сериала "Отчаяни съпруги", има връзка от края на миналата година с Хосе Антонио Бастон, който е президент на медийната компания Televisa. Ева сподели, че се чувства под напрежение, защото винаги трябва да изглежда перфектно, когато е с него.

"Той също се облича много добре. Аз винаги трябва да надграждам себе си. Това е изтощително", казва 39-годишната актриса, но заяви, че е "много щастлива". Тя сподели, че половинката й не обича да бъде под светлините на прожекторите.

Четете още: Маска за лице от Ева Лонгория

Актрисата, която преди имаше връзка с Едуардо Круз и бе женена за френския баскетболист Тони Паркър, напоследък много пътува и заяви, че обича летищата.

"Знам добри ресторанти в няколко летища. Отивам на летището по-рано, за да имам време да хапна. В Далас, например, има заведение за барбекю на Терминал D. В Сан Антонио има мексикански ресторант, където са United Airlines. Обичам летищата. Обичам да чета, харесва ми, когато има безжичен интернет. Много се вълнувам", казва Ева Лонгория.