Мъже на рояци кръжат около фолк певицата Лияна, но тя не дава лесно сърцето си на мераклиите да я имат.

Тя приема сърдечно мъжкото внимание, което често дава повод на мъжете да си мислят, че е достъпна, но всъщност това не е така.

„Аз съм мила и деликатна с мъжете, опитвам се да не ги отблъсквам директно, което в техните очи те прави да изглеждаш лесна. Имам много приятели мъже, но като цяло съм се отказала от мисълта, че пълното щастие е възможно само с мъж до теб“, заяви тя в предаването „Club News: Десертът“ по News 7.

Лияна говори и за постоянното внимание от страна на жълтата преса към личността й и как това се отразява на дъщеря й Дениз.

„Не е приятно да те обсъждат постоянно, особено за неща, които не отговарят на истината. Дъщеря ми Дениз вече е зряла и се е научила да отсява истините от лъжата. Понякога дори аз се разстройвам повече от лъжите по мой адрес, а тя ми дава енергия да преодолея обидата“, сподели Лияна.

Наскоро певицата представи и новия си клип „Избягай“. Песента е по неин текст и посланието е отправено към всички мъже, които са присъствали в живота й и са донесли разочарование с лъжите и страхливостта си. „В старанието си да накарат една жена да бъде с тях, мъжете я мачкат, за да доминират. Аз съм против това“, каза Лияна, пише ''Блиц''.