Автор
Woman.bg

Лицето на Донатела - опънато до краен предел!

Италианската модна компания и марка „Versace” е сред любимите на много известни актриси, манекенки, телевизионни водещи, певици и модни блогърки. Тя е основа от Джани Версаче през 1978 година, а първият бутик на Versace е открит в Милано на Via Della Spiga през 1978 г. Модната марка се превръща в една от водещите световни модни къщи.

На 15 юли 1997 г. дизайнерът е застрелян пред дома си в Саут Бийч, Флорида. Основният заподозрян за убийството му Андрю Cunanan е намерен мъртъв в навес за лодки на плажа в Маями, на 23 юли същата година. Причината за убийството най-вероятно е хомосексуална ревност.

* Джани и Донатела

Сестра му Донатела Версаче става творчески директор на Versace след трагедията. Именно Донатела е вдъхновителката на Джани Версаче за сексапилните и перфектно скроени дрехи, с които се прочува по цял свят и залягат в основата на империята Versace, която продължава да съществува дълго след неговата смърт.

* Донатела и Джани

Сестрата на Джани попада все по-често пред обективите на камерите. От този момент нататък се забелязва една видима промяна във външния вид на дизайнерката. С всяка изминала година лицето на дизайнерката Донатела Версаче става все по-неузнаваемо.

Само преди дни тя отново шокира с опъната кожа и изпъкнали устни.



59-годишната дизайнерка е известна като жертва на пристрастяването към множеството естетични корекции. Тя е призната булимичка, а силиконът по тялото й е очевиден и тя не го крие. За съжаление обаче Донатела не спира с операциите, които се надява да я направят по-млада и по-свежа.

Може да проследите невероятните й трансформацията по-долу:

Четете още: Донатела Версаче ужасяващо слаба! (снимки)

Какво ще кажете за цялостната визия на една от най-обичаните дизайнерки?