След като преди седмица от екипа на Лили Иванова пуснаха в продажба билети за голям концерт в НДК на 6-ти ноември, вече са ясни и още 10 дати на територията на страната за предстоящи концерти, съобщиха от Grand Orchestra.

Националното турне е разделено на 2 основни лъча – пролетен и летен. Първият концерт ще бъде в драматичния театър на град Плевен на 03-ти юни, следват театрите в Русе (04-ти юни), Добрич (06-ти юни), Благоевград (10-ти юни) и залата на операта в Стара Загора на 12-ти юни.

На 11-ти септември започва обиколкатa по летните театри от Бургас, следва Варна (13-ти септември), Велико Търново (16-ти септември), античен театър в Пловдив на 18-ти септември, а финалът ще бъде за летния театър на град Сандански на 20-ти септември.

Основната отговорност по репертоара е на китариста и цигулар Ангел Дюлгеров, който работи по новите аранжименти на подбраните песни.

"Предстоящите концерти за мен са голяма отговорност и вълнение. Оценявам високо възможността да направим над 10 концерта с музикантите ми – Ачо, Оги, Орли, Еко и Росен - без никакъв компромис като организация и продукция", сподели Лили Иванова.

Билетите за всички концерти се вече в продажба в интернет в мрежата на ивентим www.eventim.bg) и магазините на Германос, Офис 1, Техномаркет, бензиностанции OMV, т.н.