Автор
Woman.bg

Лили Алън се подигра с Риана, Майли Сайръс и Робин Тик

Изпълнителката на хита Smile изкара първи самостоятелен сингъл от 2009-а насам, когато реши да се оттегли, за да се грижи за двете си деца.

Типично в стила на Лили Hard Out Here иронизира цялата масова култура в момента, в която в момента сексът се използва, за да продава.

Видеото започва с кадър, в който тя лежи на операционна маса за липосукция, изискана от продуцента й. След това певицата започва снимките на нов клип, заобиколена от полуголи танцьорки, които танцуват като Майли Сайръс на наградите за видео клипове на MTV.

Лили позира и пред луксозна кола, полира скъпи тасове, хвърля долари и смуче банани като Риана, а накрая я виждаме пред балони, изписващи достойнствата на интимните й части, каквито Робин Тик имаше в клипа на Blurred Lines.

Освен положителната оценка на феновете си обаче, певицата отнесе и доста критика. Мнозина обвиниха клипа й в расизъм заради чернокожите танцьорки, но Лили обясни, че на кастинга са се явили само чернокожи девойки, а тя не би върнала никой заради цвета на кожата му.

Източник: bulevard.bg