В днешната статия ще разгледаме летищния стайлинг на Роузи Хънтингтън-Уайтли, която преди броени дни напусна Лос Анджелис и се отправи към Лондон, за да присъства на събитието Vogue Festival.

На летище LAX сексапилната русокоска демонстрира пленителна ежедневна визия, съчетаваща в едно удобството, красивия облик и класното излъчване.

Четете още: Роузи Хънтингтън-Уайтли показа гръд

Тоалетът на актрисата и модел включваше тъмни "skinny" дънки от Frame Denim и пуловер в цвят пепел от рози с кристални инкрустации и cut-out детайл около лявото рамо. Въпросната дреха е от пролетната колекция за 2014 на Christopher Kane и струва впечатляващите 3 000 долара.

Аксесоарите, които придаваха завършен облик на визията на Роузи, бяха чифт пантофки в сиво кадифе от Aquazzura, тъмнозелена кожена чанта модел "Antigona" от Givenchy и тъмносиня федора Janessa Leone.

Четете още: Роузи Хънтингтън-Уайтли предпочита фотосесиите по бельо

Роузи пристигна на летище Heathrow в Лондон стилна и лъчезарна. По време на 11-часовия полет красавицата бе сменила нежния пуловер от Christopher Kane с изчистена сива блуза и ефектно бомбер яке от Stella McCartne.