Автор
Woman.bg

Lenovo е поредният партньор, присъединил се към благотворителната програма на Годишните бизнес награди на ВИЗА Клуб ''Бизнес и образование – ръка за ръка''

Световният лидер в производство на компютри Lenovo е поредният партньор, който се присъедини към благотворителната програма „Бизнес и образование – ръка за ръка”, която е част от Годишните бизнес награди на ВИЗА Клуб и партньори за 2013 г.

Компанията се ангажира да осигури безвъзмездно таблети за кандидат-студентите, които програмата ще подкрепи.

Част от инициативата вече са Банка ДСК, която осигурява месечни стипендии за обучение, Сити Клиник, която предоставя здравен пакет, ЗАД "Виктория" и „Българската асоциация на пострадали при катастрофи“, която ще заплати шофьорските курсове на успешно класираните деца с високи резултати. Агенцията по заетостта се ангажира да съдейства за осигуряване на професионална заетост на успешно завършилите програмата.

Подкрепа чрез благотворителната програма „Бизнес и образование – ръка за ръка” ще получат първите трима с най-висок успех кандидат-студенти сираци, които кандидатстват във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) – осигуряват се четиригодишни стипендии за образование и обучение във ВУЗФ, а след приключване на образованието на отличените студенти ще се осигури и възможност за тяхното кариерно развитие.

Официалната церемония по връчването на Годишните бизнес награди на ВИЗА Клуб и партньори за 2013 „Бизнес и образование – ръка за ръка”. ще се състои утре, 14 май 2014 г., от 19.00 часа в Кемпински хотел Зографски.