Мъжкият оргазъм е един от най-истинските в природата. Резултатът от техния труд се забелязва, усеща и на финала може да доведе до 18-годишен кредит с варираща лихва.

Съвременната медицина е склонна да развали настроението на читателките, защото се оказва, че съществуват тежки аномалии, когато говорим за оргазъм при жените.

Ето как ни ги представиха колегите от Men.bg.

Оргазмичното главоболие

Запознатите сте с главоболието, което не ви позволява да проверите здравината на русенската пружина. Това състояние може да се развие до такава степен, че да причини главоболие след оргазъм. Представихте ли си го? Мислите си, че ще бъде щастлива, мила и готова да направи мусака, а вместо това получавате агресивен демон и никаква мусака. Състоянието носи латинското име "coital cephalgia" и често минава без нужда от лекарства. Препоръчително е да заведете дамата на лекар, защото това е индикатор за ниско кръвно налягане. Спирането на половата активност също не е препоръчително, все пак знаем за феминистките, нали? НАЛИ?

Липса на вагинален оргазъм

Може и да не вярвате, но се оказва, че треперещото чувство няма да се прояви при класическа манипулация. Някои жени откриват своята специална точка на най-абсурдни места като крака си. Такава е историята на героинята от книгата "Foot Orgasm Syndrome". М-да, звучи точно така, както си го мислете - един масаж на краката е достатъчен, за да ви оставят намира и да гледате спокойно Шампионска лига! Лекарите и авторите на книгата търсят и други подобни случаи, за да проверят къде точно може да се позиционира копчето за оргазми. Научното обяснение на подобни случаи може да бъде доказано с преплитането на нервите.

Болезненият оргазъм

Сега вече знаете, че "Няма да боли" може да добие и друг смисъл. Оргазмът може да бъде зареден с много болка и дори не говорим за аналните преживявания. Болезненият оргазъм е индикатор за евентуална инфекция, нараняване или за едометриоза. Някои лекари смятат, че след първият оргазъм е много възможно да причинявате болка, вместо допълнително щастие. Предложението на лекарите е да изчакате и ако симптомите продължат, да се консултирате с тях!

Безкрайният оргазъм

Добре, признаваме, че бяхме много щастливи, когато разбрахме за подобно състояние сред дамите. Помислете за онези моменти, в които сте егоисти и въпреки това постигате невероятните резултати! Подобна аномалия носи името "разстройство на половата възбуда" и страдащите жени признават, че изобщо не е приятно. Ние сме длъжни да не вярваме! Все още не е измислено лечение за този случаи, но лекарите продължават да правят изследване на пациентките. Глупости правят, ако питате нас, ама...

Кихащият оргазъм

Той се проявява в определени случаи и при някои жени, които кихат, докато са възбудени. Това не означава, че трябва да й четете "50 нюанса сиво", докато е с настинка. Това медицинско състояние се проявява само при някои жени и често идва в следствие на преплитане на някои нерви, които регулират възбудата. Направо започваме да се притесняваме за жените, които имат тази аномалия и сенна хрема.

Без оргазъм

Най-накрая имаме доказателство, че проблемът не е в нас! Световната здравна организация доказва, че 15% от полово активните дами са пропускали възможността да късат чаршафите. Обясненията са толкова много, че практически ще сте доволни на елементарното "Боли ме главата!". Партньорката може да се сбогува с оргазма си, ако е подложена на стрес, умора и вредното влияние на Марс! Лекарите са категорични, че трябва да се срещнат, ако състоянието се влоши и дамата изпадне във "В" група. Видяхме какво се случи там, нали?