Скандалната звезда Лейди Гага отново шокира феновете си, но този път не с музиката си или стайлинга си.

Певицата разкри, че когато била на 19-годишна е била изнасилена от музикален продуцент с 20 години по-възрастен от нея.

Гага сподели за травмата си в шоуто на Хауърд Стърн. Гага уточни, че е била изнасилена от музикален продуцент с 20 години по-възрастен от нея.

Попитана за самото изнасилване, тя отговори: "Не знам... Не искам да... Щастливи времена! Нека си говорим за весели неща!"

Четете още: Лейди Гага: Всеки ден вземам лекарства против депресия

Водещият все пак продължи да "човърка темата" и звездата допълни историята.

"Минах през някои ужасни неща и ако сега мога да се смея на това, е благодарение на психичната терапия, която получавах през годините. Моята музика също бе спасение за мен. Но, знаете ли, аз се бях свила в черупка, не бях себе си. Честно казано, тогава бях на 19. Тъкмо излизах от католическо училище и тогава тая луда работа се случи, и аз си рекох: "Леле, такива ли са възрастните?..." Бях много наивна", сподели звездата.

Попитана дали се е срещала с изнасилвача си оттогава, Лейди Гага отговори: "Мисля, че това ме парализира. Видях го случайно само веднъж в магазин и бях вцепенена от страх. Тогава бях само малко по-възрастна."

Гага не казала на никого за случилото се, защото няма сили да говори за това. Това е и причината насилникът да не е получил наказание.

"Не знаех какво да мисля, не казах на никого. И дори отказах да си спомням вътре в себе си за дълго време. Докато си казах: "Знаеш ли какво? Всичкото това пиене и всичко останало, трябва да стигнеш до източника, иначе просто няма да излезе ".

Четете още: Гага показа гърдите си във Виена (18+)

Певицата не каза името на изнасилвача, но клюкарските медии зад океана се задействаха със собствено разследване.Според техни данни продуцентът, който изнасилил Гага е Д-р Люк.

Адвокатът Марк Герагос пусна пост в Тwitter: Познайте кой е изнасилвачът?" Когато неин фен попита дали не е Д-р Люк, той отговори: "#bingo!”

Юристът заяви, че смята да образува обвинение срещу продуцента и заяви пред TMZ, че други три жени "не толкова известни" твърдят, че са имали подобни изживявания с него.