Писали сме за много известни личности, които са посягали към една и съща дреха за различно събитие, в различна година и различна държава, днес обаче станахме свидетели на моден гаф, случил се на едно и също място с две от най-коментираните звезди.

Мястото бе Лондон, партито „Mert & Marcus House of Love“ бе посветено на Мадона, но не тя бе в центъра на вниманието... Само преди ден Мадона падна по време на изпълнението си на церемонията за британските музикални награди, за които писахме ето ТУК, но поп звездата без притеснение довърши песента си Living For Love.

Събитието, на което се събраха куп знаменитости, изглежда протече под мотото „латекс“, защото две от дамите блеснаха с почти еднакви латексови рокли.

Сигурни сме, че нито една жена не би искала да отиде на събитие и да види друга жена, облечена със същата дреха!

Но точно това се случи с Рита Ора и Ким Кардашиян:

Четете още: На коя й отива повече: Ашли Грийн или Ким Кардашиян?

34-годишната риалити звезда пристигна първа на партито в Лондон и остави насъбралото се множество от репортери без дъх, появявайки се с ултрасекси розова латексова рокля. Не за първи път Ким залага на точно такъв тип дреха. Припомнете си нейната визия от представянето на новия й парфюм Fleur Fatale, състояло се в Мелбърн, Австралия през ноември миналата година.

Роклята подчертаваше сексапилните й извивки... Опушен грим, сандали в телесен нюанс и пухкава връхна дреха допълваха дръзката визия на чернокосата звезда.

Платиненорусата певицата Рита Ора изглеждаше страхотно в подобна рокля, различаваща се единствено в горната част от тази на Ким.

24-годишната звезда беше в страхотно настроение и не откъсваше поглед от новото си гадже – Рики Хил.

Стилизирана коса назад, силно подчерани очи, дълъг телесен маникюр и класически модел обувки с остър връх и нежна каишка около глезена правеха цялостната й визия завършена.

Четете още: Харесва ли ви: Рокличката с питонов десен на Рита Ора?l

Рита може да се похвали с изключително сексапилна фигура и бюст, който определено държеше на покаже на всички присъстващи.



Е, любопитни сме да разберем коя е фаворитката ви в тази т.нар. „латексова“ модна битка. Гласувайте по-долу в анкетата!