Лана Дел Рей разкри, че е страдала от алкохолна зависимост, когато била по-млада, съобщава NME.com.

Състоянието на певицата, която доби изключителна популярност с албума си "Born To Die”, принудило родителите й да я изпратят в интернат, където тя да се лекува, пише inews.bg

Разкритието звездата направи в интервю за списание GQ, като цялата история бе допълнена от скандала, предизвикан по-рано тази седмица от факта, че тя се появи гола на корицата на изданието.

Лана признава, че майка й и баща й са я изпратили в училище в Кент, строг училищен интернат в Кънектикът, когато била едва 14-годишна.

"Пиех много по това време. Пиех всеки ден. Пиех сама. Мислех, че цялата идея за това е просто жестока. Голяма част от това, което написах в "Born To Die” е за годините, в които съм лудувала”, обясни певицата. "Родителите ми се притесняваха, както и аз. Знаех, че имам проблем, но го харесвах повече, отколкото харесвах идеята да правя каквото и да било друго”.

По думите й в началото тя си мислила, че така показва "тъмната си страна” и била много развълнувана, но по-късно осъзнала, че пристрастеността й надделява над всичко останало.

Дел Рей определя този си период като напълно различен от всичко останало и като "най-лошото нещо”, което й се е случвало.