Открийте какъв цвят трябва да е лакът ви за нокти това лято според вашата зодия. Нека звездите ви напътстват по пътя ви към съвършената лятна визия.

ОВЕН

Въпреки че на огнената ви природа най-много отива лак за нокти в класическо червено, през лятото на 2015 г. заложете на розовото. Всеки нюанс - от пастелно розово до цвят на бледа лавандула, ще подчертава вашата индивидуалност през летния сезон и ще допълва стила ви.

ТЕЛЕЦ

Това лято телците ще жадуват да прекарват времето си сред природата и да работят с ръцете си. Затова звездите съветват да изберете цвят за вашия лак, който не изисква редовна поддръжка като телесния цвят. А за да прикриете изцапаните си от градинска работа ръце, можете да се лакирате и в тъмно синьо или черно.

Четете още: 4 бързи трика да спасиш маникюра си

БЛИЗНАЦИ

Представителите на тази зодия ще имат нужда ръцете им да изглеждат професионално, тъй като през лятото на 2015 г. ще се отдадат на изкарването на пари. Лакът ви за нокти според звездите трябва да бъде в коралов цвят, а самите ви нокти трябва да изглеждат перфектно поддържани на работното място.

РАК

Лятото на 2015 г. за раците ще е изпълнено с много забавления и партита до зори. За да са в крак с купонджийското си настроение представителките на зодията трябва да се спрат на златист или сребрист лак. За да блеснете с красиви нокти, можете да ги декорирате с шантава картинка, защото това лято ще дивеете.

ЛЪВ

Няма да има по-креативни личности това лято от представителите на зодия лъв. В техния случай всякакъв цвят лак ще им пасне перфектно, дори модерния напоследък лак с напукан ефект. Не се страхувайте да експериментирате!

* нокти с матиран ефект

ДЕВА

Девите това лято ще се отдадат на социални активности от всякакъв вид. Затова звездите съветват да изберете по-класически лак (червено, кафяво или меден цвят), който да подхожда на визията ви както докато играете волейбол, така и докато вечеряте в изискан ресторант.

Четете още: Супер сладък маникюр за пролетта (видео)

ВЕЗНИ

Докато другите зодии се излежават край басейна, това лято везните ще бъдат във вихъра си на работното място. За да покажете на клиентите си своята делова природа, изберете лак за нокти в тъмно червено или тъмно лилаво или стилна комбинация от черно и бяло.

Посрещни топлите месеци по-красива от всякога с продукти на L'oreal. Тях можеш да разгледаш и закупиш от Farma.bg

Очаквайте продължение...