Дванадесет недостижими бисери от известната сексоложка:

1. "По-добре да сте честни и искрени с мъжете, защото така биха ви оценили. Ако това е вашия човек - той ще изчака. Ако не - за какво ви e такъв мъж?!"

2. "Няма малки цици – има неправилно подбран сутиен."

3. "Добрата домакиня не е тази, която чисти всеки ден, а тази която умее да организира да и е чисто, красиво и да ухае на хубаво."

4. "Всеки път гледам като на чудо, когато взимаш мъничек, намръщен членчик и след няколко нежни докосвания той се превръща в мощен пулсиращ жезъл."

5. "Тялото ни е толкова съвършена система, особено гениталиите! Браво на Създателя!"

6. "Когато жена е незадоволена, тя е по-опасна от терорист с бомба. С него поне можеш да преговаря... С нея единственото, което помага е брутален секс… Обаче той не е лесен за намиране."

7. "Прекрасни ми жени, ако не се чувствате готови за секс - не го правете, само защото той ви натиска. Винаги имате право да кажете: аз те харесвам, но имам нужда от малко време, за да те опозная. Или харесвам те, но в момента не го чувствам."

8. "Днес денят ми започна толкова приятно. Пожелавам на всички такъв старт на деня. И не говоря за секс, то е ясно. За закуска направих пресни кроасани. Отдавна мечтаех, да се събудя по този начин! Секс + кроасани. Яка комбинация!"

9."Обожавам огъня…толкова е зареждащо. Имам мечта да танцувам гола до големите огнища в тази прекрасна енергия под музиката на барабаните, като медитация. Май трябва да си намеря някакво африканско племе за тази цел."

10. "Хора, защо трябва да бъдем толкова сериозни - след като можем да бъдем весели и щастливи? Дайте си риск да изглеждате глупави. Голяма работа! Важно е да има смях, радост и забавление и да позволим детето в нас да се радва на този живот!"

11."Любими ни мъже, когато лижете нежната йони на любимата си – правете го много нежно, едва докосвайки с езика, все едно е пеперуда, която лети над цвете, и когато жената свършва – продължавайте да държите езика на розовата и цепка и я дръжте здраво за краката. Натискът в тази ситуация усилва оргазмите… Не спирайте, дори ако тя ви спира. Правете го много нежно."

12. "Ако искаш наистина да направиш хубаво фелацио - не го прави за партньора, за да отбиеш номера…Направи го за себе си. Нежно вземи в уста този красив розов член. Бавно прокарвай езика отгоре до долу. Прегърни члена с устни, правейки тясната халка, и с тази халка от устни - прави меки, дълбоки движения. Гледай в очи и наистина се отдай на този процес. Да бъдеш невероятна в оралния секс не означава да гълташ до гърлото или да правиш трикове, което разбира се няма да е зле... Да бъдеш добра - това е да обичаш това което правиш. Да забелязваш минимална промяна в партньора и да умееш да променяш ритъма, да добавиш слюнка… Хубавата свирка е като игра на флейта - изисква търпение, любов и много тренировки. Поиграйте на флейта, вашия партньор ще ми е много благодарен."

*Публикуваме цитатите без редакционна намеса.



Източник: lifebg.net