Автор
Woman.bg

Кулагин избухна с коментари срещу звездните брадъри

Валентин Кулагин буквално направи на салата новите ВИП брадъри, като им даде подробни определения и не спести нищо.

Ето какво написа той във Фейсбук за новото попълнение на Къщата:

"И тази година от 'Вип Брадър' ще бутат масло на средностатистическия българин със стайна антена. Герои в стил 'Мисия Лондон', с измислени постижения, отново ще бъдат плънка на доказали таланта си звезди. Трябва обаче да похваля продуцентите, че тази година каста е най-силен и ще имаме възможността да видим всички психично болни в родния хайлайф под един покрив. Не съм сигурен само как ще се отрази на тях собствената им воня. Озагалавеният сезон 'Образцов Дом', доста по-успешно би му стояла табелката 'Психо-Диспансер' и много скоро ще видите какво точно имам предвид. И въпреки че моят скромен профил няма аудиторията на една национална телевизия, отново ще повдигна завесата на този измамен холивудски декор, специално за вас, и ще обява истинските визитки на тези хора:

1. Йорданка Христова
Естрадната певица, която винаги е живяла в сянката на Лили Иванова, определено е най-голямата звезда в този сезон, ако изобщо има други такива вътре. Не съм съгласен само с определението 'звезда на много поколения'! Звезда на едно отминало поколение - ДА, чувал ли е нейните песни някой от родените след 90-те - НЕ. За съжаление отново сама се похвали, че е била любовница на Фидел Кастро - едно принизяващо класата й, откровение.

Външни белези: Месест нос, застаряваща, но силно гримирана физиономия. Сбръчкано деколте, което не желаем да виждаме разголено.

2. Евгени Минчев

Светски хроникьор, преквалифицирал се сам в светски пи ар по-късно, но без нужното образование. Шизофреник. Въпреки психичното си състояние, не мога да отрека, че Минчев е много интересна и многопластова личност. Интелигентен, нахален, арогантен и високомерен. Успял. Той е най-интересния персонаж вътре и със сигурност ще видите невъобразими промени на характера му. Аз вече съм ги виждал и гарантирам. Браво на продуцентите, че най-накрая успяха да го тикнат вътре, ще се забавляваме много.
Външни белези: Голям нос, торбички под очите, които неуспешно опитва да крие със слънчеви очила с цветни стъкла. Телосложение тип 'пингвин'.

Четете още: Шокиращи снимки на звездите от Vip Brother без грим


3. Кали
Дървен философ, с проблем с нервите. Певица, опитала и като водеща в телевизията. Крайно неподходяща за водеща, защото води разговори предимно със себе си. Има проблем с егото, огромен. Очаквам да е една от главните истерички в къщата. Външни характеристики - двойна гушка, бузки и коремче.. остарял силикон.

4. Иво Аръков

Обявен от пи ар-а си за секс-символ. Досега не съм срещал друг, който го счита за такъв. Не съм запознат с ролите му, защото не гледам българско кино. От визитката му подозирам, че е добър актьор. Една забележка към тези, които го сочат за секс-символ -> Секс-символ с криви зъби няма.
Външни белези: Криви зъби.

5. Атанас Месечков

Не понасям повечето хомосексуалисти, но още повече не понасям СКРИТИ хомосексуалисти. В 21 век не ни интересува кой каква сексуална ориентация изповядва, но е доста дразнещо да слушаш историите му за жени, при положение, че знаеш историите му с мъже. Няма смисъл от това да ни бута масло с какви жени е бил, след като знаем че дава г.за.
Външни белези: Приятна външност.

6. Ели Гигова

Единствената личност, на която определението ВИП отива, на фона на всички социално слаби вътре. Родена със златна лъжичка в устата, развитието на нейният персонаж ще ми е интересно. Разбира се, че дължи всичко на баща си, който издържа не само нея, но и мъжете й. Без театри, моля. Умерена и възпитана.
Външни белези: Хубава."

Четете още: Големият грях на Тачо влезе във ''VIP Brother''

Кулагин обещава и продължение на описанията на брадърите, пише blitz.bg