Постоянно развиващият се и динамичен свят, в който живеем, ни предлага изключителни възможности, можем да пренесем модерното и иновативното в обзавеждането на дома си. От невероятно практични уреди и пособия до мултифункционални мебели, на пазара днес можем да намерим всичко, от което се нуждае нашето жилище, независимо от пространството, с което разполагаме.

Вдъхновени от тези разкошни и удобни интериорни решения, днес ви представяме едно наистина интересно предложение за кухненски шкафове, а именно Artematica Vitrum. Предполагате ли от какъв материал са направени? Ако паснат на вашия стил и вкус, пуснете безплатна заявка за мебели по поръчка, описвайки какво желаете, и очаквайте предложенията на специалистите.

Уникален материал

Artematica Vitrum е продукт на известната италианска компания Valcucine, която се стреми към постигане на съвършенство чрез възродяване на стари занаятчийски традиции и внимание към всеки дребен детайл. Най-специфичното и изненадващо за този продукт е, че е направен от стъкло. Да, точно така. Стъклото бързо и категорично обхваща все по-големи територии от съвременния бит, излизайки от обичайните си рамки на приложение.

Функционалност

Виж още: Тенденции за обзавеждане на кухни през 2015г.

Кухненските модули, предлагани от Valcucine, съчетават модерен дизайн, функционалност и природосъобразност. Елегантните чекмеджета например са конструирани така, че да издържат и тежки предмети, като имат опцията за поставяне на различни дървени прегради, които да разделят приборите. Хитро, нали?

Издръжливост

За да увеличат устойчивостта на кухненския плот, създателите на Artematica Vitrum с помощта на нанотехнологиите, прилагат въглеродни молекули в стъклената му повърхност. Така тя не само е по-лесна за почистване, но и изключително твърда и издръжлива.

Виж още: 9 креативни идеи за малка кухня

Кухненски остров

Кухненският остров пък дава възможност за максимално оползотворяване на пространството, тъй като функционалността му не отстъпва на всеки друг кухненски модул. В основата му стои стоманата, а прозрачното стъкло го прави не само уникален откъм дизайн, но и дава чудесна видимост в цялата кухня.

От особено значение е и задната част на кухненския модул, която разполага с възможност за съхранение на различни важни пособия. Можете да избирате между алуминий и неръждаема стомана като материали, както и дали да бъде разположена до стената или като част от кухненския остров.

Вниманието към природата и нашето здраве провокира Valcucine да използва бои на водна основа за лакираните на стъклените врати. Това намалява концентрацията на синтетични елементи, като напълно изключва канцерогенните такива.

Виж още: Обзавеждане и декорация на здравословна кухня

Сигурни сме, че Artematica Vitrum от Valcucine ви вдъхнови да сътворите промяна и в своята кухня. Споделете с нас други иновативни интериорни решения, на които вие сте заложили в дома си, а ако тепърва ще го обновявате, направете безплатна заявка за ремонт на кухня и разгледайте офертите на майсторите, регистрирани в платформата, можете да поръчате мебели, пасващи на вашия стил. Сравнете предложенията, вижте оценки за работата на професионалистите и с тяхна помощ създайте модерната кухня-мечта!