Автор
Woman.bg

Къде почиваха звездите през изминалия месец

Лятото е онова приказно време от годината, през което косите ни, погалени от слънцето, естествено и нежно изсветляват, партита стават по-дълги, а ваканциите, независимо дали зад граница или не, се превръщат в цел номер едно.

Изглежда с покачването на температурите право пропорционално се покачва и нуждата от ваканция и съдейки по Instagram профилите на звездите от музикалния, филмовия и модния бранш, това важи не само за нас, но и за тях.

Защото истината е, че през последните седмици все повече знаменитости си вземат почивка от натоварения си работен график и се отдават на екзотични ваканции или на пътешествия из Европа. Миналата седмица ви показахме част от тях, можете да ги видите ТУК, днес продължаваме с нова порция звездни почивки.

Преди дни, както вече писахме, най-новата двойка в музикалния бизнес, а именно Калвин Харис и Тейлър Суифт, се похвалиха със снимки от почивката си в Лондон.

Интересно е, че двамата не са сами на своето еропейско бягство, а са с бившото гадже на певицата – Джо Джонас, неговата нова половинка – моделът Джиджи Хадид, и топмоделът Карли Клос, която по думите на Тейлър е техният "личен лондонски гид". Повече снимки от екскурзията на звездите във великобританската столица можете да видите ТУК!