Певицата Кристина Агилера се завръща в американското риалити "The Voice" като съдия, след като роди дъщеря си, съобщава Контактмюзик.



Тя реши да си вземе втора почивка от шоуто миналата година и я удължи, след като разбра, че е бременна от годеника си Матю Рътлър по-рано тази година. Кристина роди Съмър Рейн Рътлър през август и сега планира да се завърне на въртящия се стол, който беше зает последователно от колежките й Шакира и Гуен Стефани в последните два сезона.



Агилера ще се присъедини към Фарел Уилямс, Адам Ливайн и Блейк Шелтън за осмия сезон на хитовото шоу.

Четете още: Гуен работи по солов албум с Фарел

"Щастливи сме да приемем отново Кристина на червения й стол и нямаме търпение да видим как ще се справи редом с Адам, Блейк и Фарел в изключително конкурентното състезание", заяви Пол Телегди от "Ен Би Си Ентъртейнмънт".



"Тези четирима талантливи артисти са на върха на кариерата си като музиканти и треньори. Менторството със сигурност ще бъде интензивно и залозите ще бъдат високи", допълни той. Осмият сезон на шоуто ще се излъчва в САЩ идната пролет.

Четете още: Гуен и Гавин преди 12 години (снимка)

Следете блога "Да се изгубиш... в Рим!" - едно бягство във Вечния град, посветено на свободния избор, удоволствието и вдъхновението!