Автор
Woman.bg

Кристиана Асенова от Търговище е голямата надежда на България

С феноменалните две изпълнения на „Adagio“ на Лара Фабиан и обичаната от всички българи „Хубава си, моя горо“, Кристиана Асенова спечели безапелационно сърцата на зрителите на Нова и заслужи титлата „Голямата надежда“ на България.

На финала тя се изправи срещу Мариам Маврова и Радко Петков и спечели категоричните 38% зрителски вот. Младата надежда от Търговище, която заслужи прозвището „българската Лара Фабиан“, спечели обучение в академията на сър Джеймс Пол Маккартни в Ливърпул, участие на седмия международен фестивал на изкуствата Orpheus in Italy и парична награда в размер на 30 000 лв., чека за която й връчи лично продуцентът на предаването – Магърдич Халваджиян.



„Понякога, за да успее, човек трябва да бъде не само талантлив, но постоянен и упорит“, с тези думи Маги Халваджиян се обърна към талантливата дива, припомняйки факта, че когато се е явила на кастингите за предаването във Велико Търново, самата тя не е искала да участва. Именно на сцената на „Големите надежди“, Кристиана доби увереност в себе си и накара цяла България да повярва в таланта й.