Автор
Woman.bg

Кристиан Лубутен влиза в козметичната индустрия

Кристиан Лубутен пуска линия лакове. Френският дизайнер на обувки влезе в козметичната индустрия с колекцията от яркочервени лакове Nail Colour Rouge Louboutin, която съответства на цвета на култовите му обувки.

Френският дизайнер разкри, че сътрудничеството с Баталюр за създаването на флакона във формата на обувка било естествена стъпка, защото идеята за империята му с обувки се родила от боядисването на подметката на един от първите модели с червен лак.

"Помислих си, че това би бил прекрасен начин да си спомня откъде идвам. За снимките на обувките винаги мисля за цветовете на ноктите. Така че има смисъл да започна в тази област", сподели Лубутен пред сп. "Сънди Таймс Стайл".

Лакът, който ще се продава на цена от 36 паунда, ще бъде пуснат в продажба онлайн от 23 юли в магазините Хародс, Селфридж и Харви Николс и в магазините Кристиан Лубутен от 14 август. Модният гуру е категоричен, че жените трябва да отделят време за козметичните си процедури всеки ден.

"Никой няма време, но трябва да го правите за себе си. Аз съм категорично за това хората да бъдат задължени да отделят време за себе си, това е уважение към другите хора и към тях самите", казва Лубутен.

Четете още: Christian Louboutin пролет-лято 2014