Автор
Woman.bg

Кристен Стюарт ще ни изненада със серизони роли

Образът на Бела Суон, който я нареди сред най-високоплатените актриси в света, продължава да преследва Кристен Стюарт дори след "Снежанка и ловецът" и раздялата с екранния й партньор от "Здрач" Робърт Патинсън.

В трейлъра за драмата Camp X-Ray, с US премиера в средата на октомври, я виждаме в маскировъчната униформа на надзирателка в затвора на остров Гуантанамо, Куба.

Героинята й е млада жена от малък град, която се е надявала да служи в армията, но е пратена да охранява джихадистите, задържани в хода на войната срещу тероризма - и се сближава с един от тях. Впрочем лагерът "Екс-рей" (Рентгенови лъчи), където се развива действието, отдавна е затворен.

Този месец на кинофестивала в Торонто е премиерата на друга драма с нейно участие (Still Alice), където играе дъщеря на Джулиан Мур и Алек Болдуин, а през май в Кан положителни отзиви получи друга нейна роля, редом с Жулиет Бинош - в Clouds of Sils Maria.


Междувременно стана ясно и коя е новата любов на Робърт Патинсън. FKA Twigs е млада изпълнителка, която издаде първия си солов албум миналия месец.

Двамата бяха засечени преди дни в Ню Йорк.