„Крисия е истинска сензация и ако се беше родила в САЩ, вече щеше да е милионерка. Господ я е целунал не само с талант, но и с чар, който омагьосва всеки, който я види. Рейтингът на шоуто се удвои и ни гледат най-много именно, когато тя има участие в ефир”, признават от предаването на Дългия.

Самият Слави също бил зашеметен от успеха на момиченцето и не спирал да го хвали. Той обаче изпитвал и страх и ревност към Крисия, защото е по-харесвана от него, а и шоуто му ще пропадне, ако я изгуби. Той обаче нямал с какво да я привлече, като реши да си тръгне и да си намери друг продуцент, защото татко й Марин бил достатъчно богат, за да финансира сам кариерата на детето си.

Междувременно Крисия Тодорова набира популярност и зад граница. Сръбската звезда Желко Йоксимович публикува на стената си в „Туитър” феноменалното изпълнение на „Лане мое” от малката певица. Тя изпя неговата песен на последното си участие при Слави и шашна не само родната публика, но и интернет потребителите в съседна Сърбия.

„Това цвете е родено през 2004 г., когато аз изпях „Лане мое” и сега вдъхва нов живот на песента. Това е чудо”, омагьосан е от Крисия и чуждият певец.