Автор
Woman.bg

Крис Хемсуърт е най-сексапилният мъж в света

Австралийският актьор Крис Хемсуърт е най-сексапилният мъж в света според класация на американското списание "People".

31-годишният Хемсуърт, чието лице първоначално беше скрито, а гласът му – дигитално променен, задаваше от Австралия закачливи въпроси към американските зрители, на които те трябваше да отговарят с да или не.

Кимел също пускаше указания и закачки към зрителите: "Ако отгатнете правилно, най-сексапилният жив мъж ще прави любов с вас, така че това е нещо голямо. Ще ви дам три подсказки. Той е секси, той е мъж, той е жив".

Свири ли в група? Не. Над 35 години? Отново грешка. "Космат ли си?", попита с усмивка мъж с брада и оредяваща коса от публиката. "Само тук", отговори все още маскираният неизвестен мъж, показвайки главата си. Скоро след това зрителите улучиха, че мъжът не е американец и е актьор, който е изиграл супергерой във филми, носещ чук – Тор във филмите на "Марвъл студиос". Бинго!



Наградата на Хемсуърт беше малко огледалце за лице. "Искаш ли да кажеш нещо на мъжа, който загуби, а именно Мат Деймън", попита Кимел.

Четете още: Елза Патаки роди близнаци

"Благодаря на Мат и на всички предишни интелигентни мъже. Тази награда се основава на тест за интелигентност, не само на външен вид", каза Хемсуърт. Попитан дали иска да благодари на някого, той отговори: "Предполагам на родителите ми, че са сглобили това".

Източник: БГНЕС