Автор
Woman.bg

Крис Браун ще се учи да контролира агресивността си

Крис Браун ще се подложи на лечение, за да се научи да контролира своите пристъпи на агресия, след като срещу него бе повдигнато обвинение за насилие, съобщи говорителят му.

24-годишният изпълнител, който е на свобода под гаранция, бе обвинен, че е пребил през 2009 г. тогавашната си приятелка - певицата Риана. Той може да прекара в специализирана клиника в Малибу до 3 месеца, пише интернет сайтът TMZ.

Четете още: Галена е влюбена в грим колекцията на Риана

Последната му проява на неконтролирана агресия е от края на миналата седмица, през нощта срещу неделя. Тогава той счупил носа на човек, който внезапно изникнал докато певецът се снимал с две момичета.

Четете още: Крис Браун загубил девствеността си на... 8!

През 2009 г. Крис Браун бе осъден на 180 дни общественополезен труд и пет години изпитателен срок, след побоя над Риана.

Калифорнийските власти вече два пъти привикваха певеца за нарушение на условията на изпитателния срок, което му коства още 1 000 допълнителни часа обществено полезен труд.

Досега приятелката на Крис Браун, моделът Каруеше, не е била обект на агресията му. Или поне така твърдят и двамата непрекъснато демонстрирайки любовта си.

Четете още: Крис Браун си татуира насинената Риана

Източник: АФП