Скандалният певец Крис Браун не се поколеба да разгласи пред фенките си в радиоефира на Power 106, че е свободен.

„Колко свободни жени имаме тази вечер? Е, аз съм необвързан. Майната ѝ на тази кучка!“, каза пред водещия Браун.

След като Браун окончателно прекрати отношенията си с Риана, той започна да излиза с модела Каруче Тран. Въпреки че певецът изглеждаше много щастлив със сексапилната Каруче, се оказа, че двойката има много неразрешени проблеми, които станаха обществено достояние... благодарение на рап звездата.

Преди дни Браун не само публично обиди моделката, но и я обвини, че му е изневерявала с Дрейк. В профила си в Инстаграм рапърът сподели с феновете си, че за четирите месеца, в които е бил в затвора, Каруче е намерила време да го посети само веднъж, но същевременно е организирала партита, тайно е пътувала до Торонто и се е срещала с Дрейк. По-късно Крис Браун реши да изтрие откровението си от страницата си в социалната мрежа.

Каруче отговори на нападките на бившия си със статус в туитър, от който стана ясно, че тя е тази, която е взела решението двамата да се разделят.

По-късно Крис Браун се извини на Каруче за грубите думи по неин адрес в профила си в Инстаграм. В дълъг пост певецът изказа съжалението си за нападките към бившата си и подчерта, че реагира толкова бурно, защото все още е силно влюбен в нея.