Автор
Woman.bg

Креватче с движенията на автомобил е новият хит в бебешките аксесоари

Сигурни сме, че след като научат най-новата новина от света на бебешките иновации родителите ще останат приятно изненадани и най-после ще въздъхнат с радост и облекчение.

Всички родители са наясно от каква жизнена необходимост е изборът на качествено детско креватче, още повече когато става дума за здравето и пълноценния сън на малкото човече. Пък и всяка жена, познала майчинството, много добре знае, че новороденото прекарва средно около 20 часа в сън, а бебето до 1 година – около 16-18 часа. Впечатляващо, нали?


Е, ние ще ви помогнем не с обичайните съвети, на които сме свикнали да попадаме в гугъл, а като ви представим най-новото находчиво изобретение, което обещава да направи живота с малкото човече далеч по-лесен и... спокоен.

Става дума за едно невероятно творение на човешкия гений – бебешко легло, имитиращо движението на автомобил. Изобретението е откритие на Ford и дава на родителите уникалната възможност да се движат из пространството на дома напълно свободно, без да се стараят да ходят на пръсти или да седят без да мръднат в продължение на часове.


Всички знаем, че малчуганите заспиват бързо, лесно и безпрепятсвено в движещ се автомобил. Затова дизайнерите от световноизвестния бранд са решили да помогнат на родителите и да олекотят арсенала от приспивни методи. В резултат на международния пазар се появява уникално детско легло, имитиращо движенията на автомобила.


Изобретението е снабдено със светодиодни лампи и произвежда леки приглушени звуци, наподобяващи тези на двигател. Има и специален вграден и леко вибриращ механизъм.

Е, ако още не сте избрали креватче за вашето съкровище, искрено ви препоръчваме модела на Ford Max Motor Dreams.


Освен леглото съществуват още няколко фактора, важни за добрия сън на малчугана - максималната влажност на въздуха трябва да бъде 50-70%, температурата в помещението трябва да бъде 18-20°С, а матракът трябва да бъде плътен и равен, за предпочитане от антиалергична материя.

Сполучливо избраният ергономичен матрак осигурява условия и сигурна опора за правилното развитие на костната система на мъничето ни. Затова той е задължително допълнение към тази наистина впечатляваща творба на Ford.


Още за находчивото бебешко изобретение на Ford вижте във видеото >>