Автор
Woman.bg

Красивата лятна визия на Ирина Шейк: Да или не?

Има ли жена, която да не си мечтае за тяло като на Ирина Шейк? Все пак 28-годишната може да се похвали с перфектна фигура, на която милион жени завиждат.

Половинката на Кристиано Роналдо се появи в изцяло бял тоалет в Лос Анджелис, промотирайки лентата „Херкулес“, в която манекенката прави актьорския си дебют.

"Когато снимаш фотосесия, дори за сесия по бельо, зад камерата има десетина човека. Когато снимаш филм, има 200 души зад камерите", казва Ирина пред списание Vogue.

"Трябва да играеш и да забравиш, че си модел. Много е различно. Трябва наистина да повярваш в образа си. Обичам модата и обичам да бъде моделка, но много се забавлявах с този филм и бих искала да играя отново", допълва тя.

Четете още: Нежна, успешна и много секси: Ирина Шейк!

Красавицата направи впечатление с доста елегантна лятна визия, състояща се от бял топ с дълъг ръкав и бяла мини поличка, разкриваща стройните й крака.

Ирина беше в страхотно настроение и без задръжки отговаряше на всички въпроси на водещия на телевизионното предаване „Extra”.

Обувките, на които се бе спряла брюентката бяха на изключително висок и тънък ток и с множество каишки.

Във филма моделката играе Мегара, жената на Херкулес. Тя признава, че се чувства "привлечена" от екранния си съпруг Дуейн Джонсън.

"Беше страхотно да работя с Дуейн. Той е истински професионалист. Много ми помагаше само с присъствието си. Почувствах се привързана към моя "съпруг", който направи работата много по-лесна. Аз не съм професионална актриса. Това е първият ми филм. Беше страхотно да имам неговата подкрепа", казва Ирина Шейк.

Харесва ли ви визията на Ирина Шейк?

Четете още: Ирина Шейк топлес за сп. MAXIM