Февруари е месеца на любовта и на романтиката. Затова днес ще ви представим една божествена колекция от булчински рокли.

Те са нежни, изискани, семпли, красиви и уникални – сватбените рокли от новата колекция на гръцкия дизайнер Christos Costarellos определено ни допаднаха.

Неговите рокли са женствени с бохемска нотка... Истински разкош!

Сватбените рокли на Christos са изключително женствени, а дантелените акценти придават изящество на булчинската рокля.

Булките, мечтаещи за рокли с къс ръкав или без презрамки, ще се зарадват на неговите модели.

Четете още: Изключителните сватбени рокли на Lazaro

Изглежда и Christos се е вдъхновил от идеята за илюзия на деколте, скрито под изящна дантела или тънък тюл. Този елегантен модел позволява да се избегне вулгарността дори и при най-дълбокото деколте и е идеален компромис за тези дами, които искат да изглеждат сексапилно, но без да бъдат критикувани за показване на прекалено много плът.

Изобилието от дантела, тюл и шифон ще накарат всяко момиче да се почувства като истинска принцеса.

Искате да изглеждате уникално на вашата сватба? Искате да сте неотразимо секспилна и всеки мъж да завиди на вашия избраник? Тогава заложете на рокля от колекцията на Christos Costarellos!



„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов“ - Хайне

Искате ли и вие да блестите с подобна сватбена рокля на сватбата си? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК!