Да си жена е привилегия. Да даваш живот, да се грижиш, да обичаш, да бъдеш душата на семейството, да бъдеш красивата част на живота.

Да си жена е и да се грижим за себе си – за красотата си, за тялото, за начина, по който изглеждаме.

Всяка от нас има своите малки тайни за красота...И всяка от нас пази в тайна трудностите, през които минава – когато страда, когато е болна.

И тогава на помощ идва любовта, която намира решение за всичко. Така се случва и в семейството на д-р Mайкъл Бринкенхоф.

Съпругата му Гейл заболява от рак на гърдата и интензивната химиотерапия оставя красивите ѝ мигли слаби, редки и тънки.

Въз основа на неговите знания и опит като практикуващ офталмолог повече от 25 години, д-р Бринкенхоф е вярвал, че може да разработи формула, която ще даде на миглите на Гейл здравословен вид, сила и красота.

След задълбочени изследвания, д-р Бринкенхоф, заедно с талантлив екип от козметични химици, създали продукт, който наистина е дал красивия външен вид на подновена жизненост на миглите на Гейл – серум за мигли Revitalash.

Днес серумът, който върнал самочувствието на Гейл, е една от малките тайни за естествени красиви мигли на много жени по света, които, за щастие, не страдат от рак на гърдата.

Ние от Revitalash искаме да припомним на всички жени, че красотата е в грижата, която даряваме една на друга точно през октомври – световният месец за борба с рака на гърдата.

Част от приходите от всеки закупен серум за растеж на мигли Revitalash Limited Edition ще отидат във фонд за борба с рака на гърдата.



Серумът ще направи миглите ви по-дълги, по-извити и по-гъсти по естествен начин,благодарение на плодовите пептиди, които съдържа, а вие ще сте спокойни, че красотата ви е помогнала на жени в нужда.

Можете да поръчате лимитираното розово издание на серум за мигли Revitalash ТУК

И не забравяйте да прегледате гърдите си. Ракът на гърдата, открит навреме, е лечим.