Автор
Woman.bg

Красив червен килим: Гуен Стефани на премиерата на The Voice

Певицата Гуен Стефани за втора поредна година ще бъде съдия в музикалното шоу The Voice, като показа елегантен вечерен стил на премиерата на предаването.

Полата й в стил Dolce&Gabanna ни допада много, в комбинация с бяла риза и типичната черна панделка, подобна на вратовръзка на врата, с която Гуен обича да се появява.

На нас ни допада rock'n'roll визията на сладураната, в комбинация със "запазената й марка" - гримът в стил "Мерилин Монро", включващ червено червило и матирана кожа, в комбинация с леко подчертани в черно очи.

Гуен Стефани: Щастлива и отдадена на сина си

Мрежестият чорапогащник в черно и обувките тип "стилето" - половината в черно, половината в червено, също допълват нейния стайлинг на рокерска принцеса.

Гуен е от звездите, които имат собствен "подпис" в модата и които са оставили силен отпечатък с години обличане в една стилистика, като можем да я видим с подобна черна вратовръзка на корицата на Vogue от преди години.

Тоалетът е подходящ за червения килим, защото е добре съчетан, запомнящ се и различен от поредицата коктейлни рокли, с които сме виждали звездите по официални премиери.