Автор
Woman.bg

Красавиците и отличниците - новият вид връзки в шоубизнеса!

Едно време красавиците от света на шоубизнеса излизаха с рок звезди – Хелена Кристенсен с Майкъл Хътчинс, Ева Херцигова с Тико Торес, Наоми Кембъл с Адам Клейтън.

Днес обаче лошите момчета вече не са така привлекателни и неусетно са изместени от сърцата на звездните дами. През последните години като най-желани ергени се налагат така наречените нърдове ( отличници, зубрачи б.а.), които в момента са мъжете до едни от най-сексапилните и изящните жени в шоубизнеса.

Амбър Хърд и Илон Мъск

Преди дни официално се потвърди, че Амбър Хърд има нов мъж до себе си. Той не е кой да е, а 45-годишният милиардер Илон Мъск – един от най-великите предприемачи на нашето време. Състоянието му възлиза на повече от 11 милиарда паунда, собственик е на компанията, произвеждаща автомобилите Тесла, съосновател е на PayPal и е мъжът, който възнамерява да колонизира Марс.



Всъщност двамата се запознават още през 2013 година, но отношенията им тогава не прерастват в нещо повече от приятелство, защото Амбър е с Джони Деп. Това обаче не значи, че Мъск не е впечатлен от актрисата още в онзи момент.

Знам, че е във връзка, но просто Амбър ми изглежда като интересен човек, с който си струва да опознаеш, пише Мъск до режисьора Робърт Родригес, молейки го да го му уреди среща с Хърд.

Не се знаят много подробности около връзката им, не е ясно и от кога точно са заедно. Известно е само, че двамата живеят в ултрамодерно имение за 20 милиона паунда в Бел Ейър, Лос Анджелис, което Мъск купи миналата година.

Cheeky

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Серена Уилямс и Алексис Оханян

35-годишната тенис звезда Серена Уилямс също е от известните дами, дали сърцето си на бос от Силициевата долина.

Спортистката обяви преди броени дни, че очаква първото си дете от настоящата си половинка – 33-годишният гений Алексис Оханян, който е включен в класацията на списание Forbes за най-успешните изпълнителни директори в света под 30 години.

Той създава платформата Reddit, когато е едва на 22 години, и към днешна дата е един от най-великите умове в айти сферата.

Двамата се запознават в ресторант в Рим юли 2015 година, а този декември Алексис предлага на Серена да стане негова жена в същото заведение. Нейният отговор е "да" и как иначе, след като той се обръща на галено към нея с "кралица".

Интересна подробност е, че преди да се запознае с любимата си Оханян не гледа тенис, но към днешна дата това не само се е променило, но и Алексис придружава любимата си на всичките състезания, независимо в кое кътче на света са те и колко е натоварен работния му график.

My only regret is not pointing my toe sorry coach Garry

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on


Ема Уотсън и Уилям Найт


Връзката между Ема Уотсън и половинката ѝ също е от типа "Красавицата и отличникът", но с тази подробност, че за разлика от споменатите до сега двойки, в тази жената е доста по-богата от мъжа.

Звездата, която се прочу с ролята на Хармаяни в сагата за Хари Потър, излиза с 35-годишния американски бизнесмен Уилям Найт, който е успешен предприемач в областта на високите технологии. Въпреки че той е завършил Принстън и получава не малката заплата от 120 000 паунда, истината е, че Ема със състоянието си, възлизащо на повече от 55 милиона паунда, е доста по-заможна от половинката си.

Самата Ева също може да се похвали с академични успехи, а именно диплома за бакалавър по английска литература от университета Браун.



Карли Клос и Джошуа Къшнър

Супермоделът и бивш ангел на Victoria’s Secret Карли Клос също е във връзка с отличник – Джошуа Къшнър. Не се знае откога двамата са двойка, но се предполага, че са заедно от около пет години.

Любимият ѝ е възпитаник на Харвард и притежава компания за рисков капитал, която инвестира в серия мобилни приложения. Състоянието на Къшнър се оценява на повече от 100 милиона паунда, а освен това има и връзки в Белия дом. Брат му е съветник в кабинета на президента и е женен за Иванка Тръмп.



Миранда Кер и Евън Шпигел


След като се раздели с актьора Орландо Блум, топмоделът Миранда Кер излиза с основателя на приложението Снапчат, който е най-младият милиардер в света.

33-годишната красавица и 26-годишният технологичен гений са заедно от 2015-а, а от юли миналата година са и сгодени.