Холивудската красавица Ема Стоун признава, че с удоволствие би работила отново с приятеля си Андрю Гарфилд, с когото си партнира в втората част на хитовата лента Спайдърмен "Amazing Spider-Man 2".

25-годишната актриса и 30-годишният и партньор, които са светска двойка от 2011г., се изправят един срещу друг в предстоящото продължение на филма, а неустоимата и талантлива Ема вече призна, че няма търпение да работи с Андрю и в бъдещи проекти.

Четете още: Познайте марката: Жълтите токчета на Ема Стоун

На въпроса дали би искала да работи с Гарфилд отново, Ема отговори, че с удоволствие би го направила пак и силно се надява това да се случи.

Мждувременно Андрю, който постоянно получава комплименти за външния си вид от критици и фенове, признава, че му е непонятно защо хората толкова го харесват, но и не скрива че това го ласкае.

* влюбената двойка

Гарфилд дори смята, че подобни определения са много далеч не само от външния му вид, но и от същността му и отрича публичният му образ да е идентичен с този, който разкрива единствено пред близките си.

Но нека обърнем по-специално внимание на красива и усмихната Ема Стоун, която с визията си успя да накара слънцето да се покаже!

Красива ретро прическа, красив грим и една прелестна макси рокля в ярко жълто на Atelier Versace.

Четете още: Три страхотни звездни визии