Автор
Woman.bg

Красавицата Ема Уотсън на премиерата на "Ной"

Ема Уотсън, която навършва 24 на 15 април, бе сред звездите от филма "Ной", които минаха по червения килим за премиерата в Берлин, 13 март 2014 г.

Актрисата, популярна от дете с филмите за Хари Потър, демонстрира нов, по-женствен имидж с дълга тъмносиня рокля от шифон, вчесана назад коса и яркочервено червило.

По време на снимките Ема Уотсън имаше малък здравословен инцидент, заради който на шега тя обвини режисьора на филма Дарън Аронофски.

Оказва се, че той бил от онези заклети екоактивисти, които стигат и до много крайни действия. За да окуражи щадящ околната среда начин на работа, той забранил да се доставя минерална вода в пластмасови бутилки на снимачната площадка.

„Беше към пет сутринта след цяла нощ снимки, бях толкова уморена, грабнах една чаша с вода и я изпих. Оказа се, че е застояла. Не е много приятно да не разполагаш с бутилирана минерална вода по време на работа. Разболях се, беше ужасно. И когато казах на Дарън, че се чувствам зле, той ми заяви да го използвам в сцените от филма“, разкри Ема Уотсън.

Тя играе дъщерята на Ной (в ролята Ръсел Кроу), а премиерата на лентата е насрочена за 28 март. Тогава ще разберете колко зле й е било на Ема Уотсън.