Почивката на морето приключи и вече сме в София, но изсветлялата от слънцето коса и шоколадовият загар на кожата още ни напомнят за прекрасните мигове на родното Черноморие.

Но колкото и да обичаме естествените светли нюанси, на които гривата ни се радва след лятната почивка, и кожата си с тен, придаващ изящно излъчване на всеки тоалет в гардероба ни, трябва да признаем, че слънцето значително изсушава кожата на лицето и тялото, а също и косата.

Вчера, след края на работния ден, решихме да посветим време на намирането на подходяща козметика, с която да ги подхраним. Ще се съгласите, че това не е лесна задача, особено ако човек иска да намери натурален продукт, който да е без парабени, изкуствени оцветители и аромати.

Е, след известно обикаляне търсенето ни се увенча с успех и намерихме необходимата ни козметика под покрива на любимия Notosgalleries. Продуктите, които си купихме за коса, тяло и лице, са от марката APIVITA и са от 85 до 100% богати на натурални съставки, комбинация от екстракти от 5500 растения от гръцката флора. Съдържат чисти пчелни продукти и органични етерични масла.



Като няма как да не подчертаем, че ни плени не само фактът, че козметиката не съдържа в състава си парабени, пропиленгликол, силикони, изкуствени оцветители и аромати, но и че продуктите са с прополис, който е естествен антисептик.



Оказа се, че този уикенд – 23 и 24 юли, в Notosgalleries ще има специална промоция и продуктите на APIVITA ще са с 50% намаление, затова възнамеряваме да си купим и няколко слънцезащитни кремове и лосиони. Току-виж сред натоварения работен график ни е останал някой свободен уикенд, в който да отпътуваме отново за морето.