Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, очакват ви приключения

Овен- Денят е благоприятен за активен отдих. Решително действайте във всичко и не изпускайте инициативата от ръцете си. Не се страхувате да се захващате с работа, макар че няма да ви бъде лесно да реализирате плановете си.

Телец- Опасявайте се от конфликтни ситуации, тъй като е голяма вероятността да се наложи да доказвате правотата си. Близък човек ще ви подари силен заряд от енергия и ще ви помогне да намерите смисъла, който търсите.

Близнаци- Бъдете готови за нови и ярки впечатления. Може да ви поканят или да се озовете там, където не сте очаквали. Правете каквото ви се иска на душата. Не изисквайте твърде много от близките си и бъдете великодушни.

Рак- Доверете се на своята интуиция. Ще ви е нужно озарение, за да можете да прогнозирате много от събитията. Няма да има равни на вас по даване на умни предложения и разумни действия.

Лъв- Пълни сте със сила и енергия. Развитието на ситуациите е почти във ваши ръце. Любимия човек може да ви накара да се почувствате единствени и неповторими, но и вие трябва за пипате с кадифени ръкавици.

Дева- Планетите обещават днес приятни срещи или нови запознанства. Възможни се резки смени в настроението - преминаване от едната крайност в другата крайност. Близките ви няма да са съгласни с вашият максимализъм и ще се опитват да ви поставят на мястото ви.

Везни- В този ден можете да се сблъскате със съпротивлението на близките ви хора. Вашите планове и даже гледната ви точка може да бъдат оспорвани. За да изпълните всичко, което сте си набелязали, ще трябва да се заемете сериозно за работа.

Скорпион- Денят е опасен откъм травми. Прекарайте повече време с любимия човек. Можете да получите истинска наслада от съвместното си общуване. Избягвайте да казвате на другите всичко, което мислите.

Стрелец- Ако получите мъдър съвет, обезателно се възползвайте от него. Не се отнасяйте пренебрежително към по-възрастните, особено към родителите си проявете необходимото уважение и разбиране.

Козирог- Ден на сериозни провокации, авантюристични приключения. Бъдете предпазливи в разговорите си с другите. Често някоя неправилно произнесена дума става повод за неразбирателство и скандали.

Водолей- През днешния ден са възможни неочаквани пристъпи на умора и отпадналост. Мнозина от вас ще започнат да се самосъжаляват. Събирайте се с приятели, така ще повдигнете емоционалното си равнище.

Риби- Някой от вашите близки преживява проблем и се нуждае от утеха и нежност. Възможно е да получите добри вести, които ще ви помогнат да решите проблемите възникнали в последно време.