Днес решихме да отправим поглед назад към тазгодишните награди на тв. Планета.

По време на церемонията Галена бе удостоена с три отличия - "Певица на 2013 година" и "Дуетна песен на годината" за хита "Кой" с Фики и "Видеоклип на годината" за лентата към "Дай ми" с режисьор Жоро Манов.

"Не мисля, че през всичките тези 10 години професионален път е имало момент, в който да съм била по-щастлива! Честито не на мен, а на вас! За вас са тези награди, за вас е всичко, което правя с толкова много труд и любов през годините. Благодаря ви от цялото си сърце, че го оценявате, че сте до мен, че ме подкрепяте и обичате! Обещавам да се старая всеки път да оправдавам тази обич и това, че през цялото това време бяхте, сте и ще продължавате да бъдете зад гърба ми. Заради вас аз гледам с увереност, а не със страх, към следващите 10 години и знам, че ще ги извървим заедно! Много ви обичам" - написа певицата в своя фейсбук профил.

Днес ще се върнем към четирите визии, с които певицата се появи на церемонията, а в края на материала ще имате възможност да изберете тази, която ви допада най-много.

Визия №1 включва бяла рокля от пролетнолятната колекция на Versace и обувки от предложенията на Christian Louboutin

Четете още: Копи пейст: Андреа копира Анджелина

Визия №2 включва сако от колекцията на Beyond, тениска от мъжката колекция на Givenchy, кожен клин и сандали Giuseppe Zanotti.

Визии №3 и №4 са създадени специално за Галена за наградите на "Планета" и също са дело на марката Beyond

Визия №4