Автор
Woman.bg

Коя е най-шокиращата холивудска раздяла на 2014?

Декември по традиция е месецът на класациите и равносметките. Днес решихме да ви върнем назад във времето и да ви припомним всички холивудски раздели, които ни предложиха изминалите 12 месеца.

Истината е, че през 2014 г. много повече двойки се разделиха, отколкото се събраха, някои от тях бяха напълно неочаквани, други не толкова, но пък разделите са винаги трудни и за двете страни.

Тук сме номинирали най-обсъжданите приключили звездни връзки, а в края на статията ще можете да гласувате коя според вас е най-шокиращата.

Дженифър Лопес и Каспър Смарт

През юни Дженифър Лопес се раздели с приятеля си Каспър Смарт. Двамата излизаха заедно в продължение на повече от две години, а Каспър бе станал изключително близък с двете деца на изпълнителката. При раздялата им плъзнаха слухове, че Смарт е изневерил на Джен, но тя така и не потвърди или отрече тези твърдения.

Адриана Лима и Марко Ярич

Адриана Лима обяви, че се разделя с баскетболиста Марко Ярич през май тази година. Двамата бяха женени в продължение на пет години и имат две деца - Валентина на 4 г. и Сиена на 1.

Мелани Грифит и Антонио Бандерас

През юни Мелани Грифит подаде молба за развод със съпруга си от 18 години Антонио Бандерас. Двамата имат 17-годишна дъщеря на име Стела.

През месец май Адриана Лима обяви, че се развежда с баскетболиста Марко Ярич. Двамата имаха петгодишен брак зад гърба си и две дечица: Валентина на 4 г. и Сиена, само на 1.

Марая Кери и Ник Кенън

През месец август Ник Кенън потвърди плъзналите слухове за раздяла. "Имаме проблеми в рая, живеем отделно вече няколко месеца.

Двамата сключиха таен брак през 2008 г. и имат близнаци на три годинки.

Гуинет Полтроу и Крис Мартин

Гуинет Полтроу и Крис Мартин бяха женени повече от 10 години в момента, в който официално обявиха края на брака си през месец март. Двамата запазиха добрите си отношения и след раздялата, като дори отидоха заедно с двете си деца на почивка на Бахамите. В момента Крис излиза с актрисата Дженифър Лорънс, докато името на Гуинет е свързвано с продуцента Брад Фалчук.

Робин Тик и Паула Патън

Романсът на Робин и Паула е почти толкова интересен, колкото и опитите му да си я върне обратно. Двамата са гаджета от 14-годишни и сключват брак през 2005 г. През 2010 г се ражда сина им, а през февруари тази година Паула напусна Робин след слухове за негови изневери. Това доста амбицира певеца, който започна да й посвещава всевъзможни свои речи и песни. Робин дори пусна песен, наречена "Get Her Back" и кръсти последния си албум ... "Паула".

Сиара и Фючър

Сиара приключи годежа си с рапъра Фючър през август, само три месеца след като му роди син. Според слуховете изпълнителят е изневерил на Сиара.