Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на People's Choice Awards?

Вчера вечерта се състоя бляскавата церемония на People's Choice Awards.

Наградите се раздават за 40-ти път, а събитието се проведе в Nokia Theatre в Лос Анджелис.

People's Choice Awards отразяват избора на американската публика за най-добри филми, сериали, албуми, музиканти и актьори за отминалата 2013 г.

С най-много награди си тръгнаха Сандра Бълок и Джъстин Тимбърлейк. Сандра победи в категориите за най-добра филмова актриса и най-добра драматична актриса за "Гравитация" и най-добра комедийна актриса за "Нежна полиция".

В категорията за най-добър албум беше отличен Джъстин Тимбърлейк за двойния му албум "The 20/20 Experience", с който той се завърна отново на музикалната сцена след пет години актьорска кариера. Той стана номер едно и в категорията за най-добър изпълнител, както и за най-добър R&B.

За най-добър актьор пък бе отличен Джони Деп, а Леонардо Ди Каприо грабна приза за Най-добър драматичен актьор. Адам Сандлър получи наградата за най-добър комедиен актьор този път за "Дърти хлапета 2".

Актрисата от български произход Нина Добрев и бившият й приятел Иън Сомърхолдър спечелиха наградата за "Най-добра химия на екрана".

Бившата половинка на Тимбърлейк - Бритни Спиърс също беше отличена през вечерта. Тя грабна приза за Най-добър поп изпълнител.

За най-добра изпълнителка американците отличиха Деми Ловато, която през изминалата година се бори със зависимостта си от наркотиците.

Тейлър Суфит по традиция бе избрана за най-добра кънтри певица, а One Direction получиха отличие за най-добра банда.

За да бъде още по-оспорвана надпреварата, решихме да ви дадем възможност да изберете колкото искате опции в анкетата в края на материала. Нямаме търпение да видим резултатите, но тайничко стискаме палци на Нина Добрев.