Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на наградите на Elle?

Преди броени дни в Лондон се проведоха ежегодните награди на списание Elle.

На бляскавата церемония в столицата на Великобритания бяха удостоени със статуетки отличили се личности от модния, музикалния и филмовия бизнес.

Тейлър Суифт бе избрана за Жена на годината. Наградата бе връчена на певицата от младия британски певец и автор на песни Сам Смит, който пък бе избран за Музикант на годината.

Дизайнер на годината стана Ердем Моралиоглу, а с награда за цялостни постижения беше удостоен дизайнерът на обувки Маноло Бланик.

Роузи Хънтингтън-Уайтли грабна приза Модел на годината, Даян Крюгер този за Филмова актриса, а Маги Гиленхал за Телевизионна актриса.

Музата на Карл Лагерфелд – Кара Делевин, пък спечели отличието за актьорски пробив.

Вижте и нашите номинации за най-добре облечена дама на събитието. Подкрепете вашата фаворитка чрез коментар или в анкетата по-долу!

Маги Гиленхал

Чаровната звездна мама изглеждаше прекрасно в елегантна миди рокля в прасковен цвят, дело на Roland Mouret. Красивата дреха се допълваше от обувки Salvatore Ferragamo и клъч чанта с цветни акценти от пайети от Proenza Schouler.

Моли Кинг

Певицата се появи в изящна наситенозелена рокля с дълбоко V-образно деколте от Ralph Lauren. Красавицата бе заложила на минималистично излъчване, без бижута, а косата и бе стилизирана в така модерната прическа с мокър ефект.

Оливия Уайлд

Актрисата се разходи по червения килим на събитието, облечена в шик шедьоври от новата колекция на H&M - Conscious Exclusive. Семплата мръснобяла блуза и ефектната ефирна дълга до земята пола се допълваха от интересен златист клъч от Anya Hindmarch.

Алекса Чънг

Британската знаменитост бе заложила на ефектна мини рокля от тазгодишната есенна колекция на Erdem. Богато украсената дреха бе умело допълнена от изчистени черни обувки.

Кара Делевин

Младата моделка бе заложила на стилна рокля с пленително фатално излъчване от Vivienne Westwood, която се допълваше от диамантено колие, вълниста прическа с ретро нотка и аленочервени устни.

Джордан Дън

Финото тяло на звездата бе украсено от красива рокля от Tom Ford, ефектно съчетаваща в едно елегантност и сексапил.

Роузи Хънтингтън-Уайтли

Ослепителната половинка на Джейсън Стейтъм привлече всички погледи към себе си, демонстрирайки секси визия, включваща изрязана черна рокля от пролетната колекция на Anthony Vaccarello, изчистени черни сандали и опушен грим в черно.

Тейлър Суифт

Русокосата красавица бе облечена в изящна изумруденозелена рокля от Julien Macdonald, която се допълваше от черни сандали модел Minnie от Jimmy Choo.