Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на наградите „Грами“?

Наградите „Грами” бяха раздадени на официална церемония в Staples Center в Лос Анджелис рано тази сутрин, на която се състезаваха най-големите имена в музиката. Водещ за четвърти път беше рапърът LL COOL J.

На сцената се появиха Лейди Гага, Тони Бенет, Мадона, Гуен Стефани, Адам Ливайн, Ариана Гранде, Риана, Кание Уест, Пол Маккартни, Фарел, Джеси Джей и още много други.

Риана представи новото си парче с Кание Уест и Пол МакКартни:

Гуен и Адам Ливайн:

* Мадона

По-долу може да гласувате за най-добре облечената звезда на 57-ите музикални награди „Грами“.

Големият победител безспорно бе Сам Смит. Британецът взе “Грами“ в три от категориите от т. нар. голяма четворка. Смит взе наградите за най-добър нов изпълнител, както и за песен и за запис на годината за своя хит “Stay With Me“. Британецът освен това получи “Грами“ и за най-добър поп вокален албум, посочва ДПА. Така той си тръгна с четири отличия от общо шест номинации.

“Татко, мамо, спечелих “Грами“, каза, видимо развълнуван, младият британец, след като бе обявен за най-добър нов изпълнител, цитиран от Франс прес. Той благодари на всички и възкликна, че това е най-хубавата вечер в неговия живот.

22-годишният синеок поп и соул изпълнител завладя САЩ и света със своите балади “Stay With Me“ и “I'm Not The Only One“, както и с първия си албум, “In The Lonely Hour“, отбелязва Франс прес.

Последната награда “Грами“ от голямата четворка, за албум на годината и най-добър рок албум, изненадващо отиде при Бек. 44-годишният американец от Лос Анджелис взе отличието за своята тава “Morning Phase“. Албумът, който “разказва“ с прочувствени балади за края на любовна връзка, отбелязва АФП.

Развълнуван, Бек благодари на всички, които са участвали в издаването на диска. “Този албум бе записан в по-голямата си част в моята къща, така че искам да благодаря на децата ми, че ми позволиха да ги държа будни малко повече“, пошегува се той, цитиран от Ройтерс.

Фарел Уилямс (най-добро солово поп изпълнение, най-добър видео клип за „Happy”) и Бионсе (най-добро аренби изпълнение с Джей Зи - "Drunk In Love") получиха по три награди, отбелязва АП. Миналата година изпълнителят на актуалния вече две години хит “Happy“ си тръгна с четири “Грами“.

Еминем пък спечели шеста “Грами“ за най-добър рап албум за “The Marshall Mathers LP“, отбелязва Ройтерс.

В записано видеопослание, президентът Барак Обама придаде за момент сериозен привкус на церемонията, като призова звездите да помогнат за слагане на край на домашното насилие. “То не е нещо добро и трябва да спре“, подчерта Обама, цитиран от Ройтерс.

Четете още: Вижте я: Ким Кардашиян напълно гола (18+)

Когато изпълни своя хит “Happy“, Фарел Уилямс пък изрази недвусмислено своята солидарност с движението против насилието срещу чернокожи, отбелязва Франс прес.

Вижте красивите и впечатляващи тоалети на знаменитостите. В анкетата може да гласувате за любимата ви звезда.

* Риана

* Тейлър Суифт

Замислили ли сте покупка на нова красива рокля? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК