Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на Американските музикални награди?

42-та церемония по връчване на Американските музикални награди се проведе в театъра "Нокиа" в Лос Анджелис и отново станахме свидетели на запомнящи се визии и сексапилни тоалети.

Британската група One Direction спечели в категорията "Изпълнител на годината".

* One Direction

Победата на тази категория си оспорваха австралийката Иги Азалия, Бионсе, Люк Брайън, групата "Имаджин драгонс", Джон Леджънд, певицата Lorde, Кейти Пери и Фарел Уилямс.

Иги Азалия спечели в две категории - "най-добър рап/хип хоп албум на годината" за "The New Classic" и за "най-добър рап/хип хоп изпълнител", в която бе предпочетена пред Еминем и Дрейк.

* Иги Азалия

* Джей Ло и Иги изпълниха парчето "Booty"

ВИДЕО:

Като "нов изпълнител на годината" бе отличена групата "5 Seconds of Summer", а за най-добър изпълнител в стил кънтри - Люк Брайън.

* Люк Брайън

Наградата за най-добър изпълнител на поп и рок бе дадена на Сам Смит, а в съответната женска категория - Кейти Пери. В категория "латино" призът бе присъден на Енрике Иглесиас.

* Сам Смит

Водещият на церемонията - рапърът Питбул, откривайки шоуто не пропусна да се пошегува и с указа на президента Барак Обама, който ще узакони пребиваването в САЩ на 4,7 милиона нелегални имигранти: "Днес тук сме се събрали всички - чернокожи, бели, хора от Азия и Латинска Америка и знаете ли какво? Президентът Обама каза, че всички ние можем да останем! Бог да пази Америка!".

* Джей Ло и Питбул

* Lorde

* Ариана Гранде

Вижте нашите номинации за най-добре облечена звезда на музикалното събитие:

Дженифър Лопес


Селена Гомес

Рита Ора

Кендал и Кайли Дженър

Кендал, Кайли и Клои

Джеси Джей; Хайди Клум

Фърги; Ники Минаж

Джулиан Хю; Мери Джей Блайдж

Оливия Мън; Кейт Бекинсейл

Тейлър Суифт