Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената на наградите на "Планета"?

Тази седмица в Арена Армеец телевизия "Планета" отпразнува 15-ия си рождения ден с грандиозен концерт.

В пищното шоу взеха участие едни от най-големите звезди на "Пайнер", които демонстрираха на сцената доста провокативни визии – някои изящни, а други преминаващи границата на добрия вкус.

Вечерта бе открита с уникално за България изпълнение на Цветелина Янева и Галена, които се появиха на сцената под формата на холограма и вдигнаха на крака меломаните с хита си "Пей, сърце".

На концерта пя и русокосата сладурана Соня Немска, която бе подбрала за случая интересен тоалет, включващ боди с ефектен принт и екстравагантни черни чизми с акцент колан.

Впечатление направи и Яница, която се разписа с рокля и прическа ала-Клеопатра, както и нейната колежка Теди Александрова, която демонстрира доста предизвикателна визия. С подобна се разписа и фолк дивата Мария.

С далеч по-елегантен облик видяхме Глория, която се качи на сцената заедно с дъщеря си, облечена в бежов гащеризон с деликатни cut-out детайли. С гащеризон, но с кройка по тялото бе и Емилия. Като няма как да не подчертаем, че съпругата на Коко Динев не бе направила най-подходящия избор на тоалет предвид факта, че съвсем наскоро роди второто си дете. Със сигурност фигурата ѝ щеше да изглежда далеч по-добре в леко разкрояваща се ефирна рокля.

Истинска наслада за очите обаче бе Анелия с рокля с мини дължина, умело съчетаваща в едно елегантната визия и секси нотката.

Цветелина Янева също бе сред звездите на вечерта, като тя заложи за появяването си на сцената на мини рокля в животински принт и черни чизми. Концертът бе закрит от Преслава, която излезе пред скандиращите името ѝ фенове в изящна дълга черна рокля от Pembe Kenan PKFashion studio.