Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената на наградите на MTV?

Вчера в "Медисън скуър гардън" се състояха тазгодишните видео музикални награди на MTV, които събраха на едно място не само величията от света на музиката, модата и киното.

Церемонията бе открита от Риана, която изпъни микс от най-големите си хитове. Звездата бе избрана и за носителка на наградата "Авангард" на името на Майкъл Джексън. Отличието бе връчено на звездата от канадския певец Дрейк, който според слуховете е в интимна връзка с нея. Тази теза се потвърди и от речта, с която рапърът представи Рири и по-конкретно от признанието по време на нея, че е влюбен в певицата още от 20-годишен.

Дрейк обаче не спря до тук с демонстрацията на чувства и когато тръгна да подава наградата на барбадоската красавица, реши страстно да я целуне по врата.



На сцената пя и Бионсе, която бе фаворитът на вечерта и спечели цели четири статуетки, като тя бе и най-номинираният изпълнител за тазгодишните награди на музикалната телевизия. Сред отличията, които кралица Би получи, бе и това за най-добро видео, присъдено ѝ за клипа към песента Lemonade.

Всъщност певицата се появи на червения килим, придружавана от дъщеричката си Блу Айви и майките на трима афроамериканци, убити от полицаи. И трите жени участват във въпросното видео с подчертано политическо и социално послание.

Друга интересна подробност от представянето на певицата на наградите е фактът, че само бижутата ѝ са на стойност 12, 600, 000 долара.



Бритни Спиърс също пя на видео музикалните награди и изпълни най-новия си сингъл, за първи път след унизителното си представяне през 2007 година, като нейният албум, който излезе в петък, вече е хит.

Публиката в "Медисън скуер гардън" забавляваха също Кание Уест, Ариана Гранде, Ники Минаж и Ник Джонас. Много от големите звезди на музикалната индустрия, като Джъстин Бийбър и Адел обаче отсъстваха от церемонията.

Едно от най-големите имена на поп музиката също отсъства от двучасовата програма, отбелязва Ройтерс. Тейлър Суифт, която доминираше в музикалните награди през последното десетилетие, не получи нито една номинация за VMA тази година.

А на какви визии заложиха звездните дами за едно от най-грандиозните музикални събития на годината, може да видите в нашата : : ГАЛЕРИЯ : : Ще разкрием малко от мистерията, като ви споделим, че и на това събитие властват така наречените "голи рокли". На тях заложиха не само обичайните им ценителки - Ким Кардашиян, Бионсе и Ники Минаж, но и 88-годивната интернет сензация Бади Уинкъл, за която вече сме ви разказвали. Годеницата на американския продуцент, актьор и фотограф Нев Шулман - Лорън Перлонго също се разписа с разголен тоалет и то такъв разкриващ бременното ѝ коремче.