Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената на афтърпартито на Мет гала?

След като ви показахме тоалетите, които звездите разходиха на червения килим на Мет гала, е време да хвърлим поглед и на визиите, които подбраха за автърпартито по случай гала вечерта на Института за костюми към Музея на изкуството "Метрополитън".

След края на самата гала вечер звездите се прибраха в скъпите си хотелски стаи, където ги чакаше цял екип от стилист, коафьор и гримьор, който да подготви изящния им облик за продължението на вечерта. Това направи и Карли Клос, но уви желанието ѝ да блесне с нов тоалет на афтърпартито не се увенча с успех.

Моделът разкри, че е поляла с червено вино дрехата, с която е трябвало да бъде, и за това се е наложило стилистът ѝ да среже бялата ѝ вечерна рокля от Brandon Maxwell, с която бе на самата гала, за да я превърне в мини рокля, подходяща за парти, състоящо се в малките часове на нощта.

Карли не пропусна да заснеме цялата процедура по преправянето на роклята и да я пусне чрез поредица от видеа в Snapchat. Във въпросните клипчета се чува как стилистът на звездата казва: "В момента режем пари", а Клос добавя: "Режем моята мечтана рокля, която е правена в продължение на седмици...Дали е лоша идея, или брилянтна, не знам все още".