Автор
Woman.bg

Косата през 2012 – бретон, цветове и естествен завършек

Усещането за кабаре и критичният поглед в енигматичните години на миналия век са сред основните артистични вдъхновения за новата колекция на Stephan.

Френският бранд представи три основни салонни визии с къса, средна и дълга коса и обединяващия мотив за бретон на нивото или под веждите.

И в трите предложения се забелязва премахване на обема и толериране на естественото падане на косата по растежа, както и адаптираната спрямо всяка прическа комбинация от минимум два цвята.

Предложение за къса коса

Предложение за средно дълга коса

Предложение за дълга коса



Във фокус е доброто подстригване и техниката на работата с цветовете, което предоставя неограничени възможности при сешоара и стайлинга.

Всички водещи визии на марката за 2012 година са лесни за поддръжка след излизането от салона и са разработени специално с идеята прическата да бъде практична и да дава достатъчно свобода за интерпретации от страна на клиента в зависимост от повода.

Цветовете варират от комбинация между медно и златисто перлено до всички разновидности на шоколадовото.

Артистичният екип на марката показа колекция салонни прически и допълни вижданията си за следващата година с вечерния haute coiffure спектакъл „Кабаре”. Вижте снимки в Галерията.