Автор
Woman.bg

Концертът на „Фондацията” напълни Лозенец

В последния ден на юли група „Фондацията”, която обединява музикалните легенди Кирил Маричков от „Щурците”, Иван Лечев от ФСБ, Славчо Николов от БТР, Венко Поромански от Група „Те” и Дони от Дони и Момчил ще изнесе концерт на плажа на клуб Hacienda в българското Сен Тропе Лозенец.

На него ще звучат песни на легендарните български групи, в чиито състав са били музикантите, но в нов аранжимент. Концертът се осъществява с помощта на вината VERANO AZUR. Свободни места в малкия курорт няма като всичко е било резервирано 3 седмици по-рано.

В последните години Лозенец се превърна в една от най-популярните дестинации сред богатите и известните и от година на година привлича все повече интерес.

Изпълнители, актьори, ТВ водещи, продуценти, бизнесмени, знайни и незнайни герои от българския шоубизнес могат да бъдат забелязани по малките улички на Лозенец.

Специално за концерта на „Фондацията” в клуб Hacienda ще бъде изградена допълнителна сцена. Очаква се музикантите да пристигнат с два тира техника. „Мястото на хубавите български вина е да са на една сцена с най-добрата българска музика”, коментираха спонсорите от VERANO AZUR. Миналата година с тяхно съдействие се организира тридневен музикален фестивал, в който се включиха група Мастило, група Остава и др.„

„Радвам се, че за пореден път VERANO AZUR подкрепя българското изкуство. Още от незабравимите концерти на Лили Иванова на брега в Лозенец и Операта в София, невероятния фестивал Summer in Pixels, хитовата постановка „Свалячи“, марката ни подкрепя”, коментира собственикът на Hacienda Димитър Тодоранов и определи концертът на Фондацията като събитието на лятото за любителите на българската поп-музика. „Българските вина често попадат в капана да копират маркетингово хитовите продукти на този пазар извън България. Все по-важно става те да намерят своята идентичност като български продукт. VERANO AZUR е добър пример за това, защото всички свързват марката със стойностно българско изкуство.”, сподели още Тодоранов.